Lingerie van Triumph

Voor de BH’s en lingerie hebben wij van het merk Triumph de nieuwste serie’s in de winkel voorradig.

de nieuwe magic boost van triumph, nu bij Attie’s Mode

magicboostliftupmagic boost lift upp magicboostonderjurkmagic boost onderjurk magicboostshapeupmagic boost shape upp

DE NIEUWE EVERNEW COLLECTIE VAN TRIUMPH ,NU BIJ ATTIE

13-SS16_TI_Shopkit_BMU_Essentials_AD_portrait Kylie_EverNew_W_MID_white_600x200px Kylie_EverNew_blue_200x400px sloggi SpSu 2016 - image rights for global editorial usage expires 06/2016 in the northern hemisphere and 01/2017 in the southern hemisphere; No editorial / online usage rights in North America (except Canada, New Jersey and New York) & Asia.

Van het label Triumph hebben wij verschillende soorten lingerie setjes, ook een gewone bh is bij ons verkrijgbaar van cup AA tot cup E. ook voedingsbh is aanwezig in het assortiment.vraag erna in de winkel.

 

Laatste update: 15 september, 2017 om 3:16 pm